На 30ти март во НУЦК “Бели Мугри” ке се одржи вечер на човекољубие – патот кон вечноста со следниве поетски имиња:

Аника Ѓеоргиева – Илиевска
Љубинка Донева
Елена Пренџова
Оливера Доцевска
Марина Мијаковска
Делвина Карлуку

 флаер-1 (1)-page-0флаер-1 (1)-page-1