Претставата „Столови“ на ЦК „Бели мугри“ ќе биде одиграна премиерно утревечер (сабота, 23 мај), со почеток во 20 часот. Претсавата се игра на сцена.НУ Центар за култура „Бели мугри“-Кочани

Ежен ЈОНЕСКО „СТОЛОВИ“

Режија: Перо ДАНИЛОВСКИ

У л о г и: Изданиe
Старицата………………………… Стефанија Петрова
Старецот…………………………… Адријан СТЕФАНОВ
Оратор…………………………… Душан СТОИЛОВСКИ

Инспициент: Силвана ЈАНЕВСКА Светло мајстор: Тони ЃОРЃИЕВ Тон мајстор: Влатко МИШОВ