Драги наши сограѓани, пријатели, соработници и фанови.
Со гордост ве информираме дека:

Драмското студио „Годо“ од Кочани со претставата „Просидба“ ја освои „Гран При“ наградата, како и најдобра режија и најдобра женска улога на Балканскиот театарски фестивал на камерни претстави за аматери во читалиште Св. Кирил и Методиј во Софија, Р. Бугарија.

Во пролжение погледнете дел од амбиентот кој се случуваше таму.