Сеуште актуелна и атрактивна. Повторно театарската претстава „Домот на Бернарда Алба“ на……сцената на Националната установа – Центар за култура „ Бели мугри“ – Кочани. Репризата е закажана за 14 мај 2014 година (среда), почеток: 20 часот, влез: 50 денари.