02.04.2018г.во Салон Фоаје 1 беше отворена ИЗЛОЖБАТА „КАРИКАТУРИ” дела на учесниците од Училиштето за цртање и сликање при НУЦК “Бели мугри”- Кочани. Истата ќе трае до 16.04.2018 година.