На изложбата во Националната установа Мала Станица во која изложба учествуваа членовите на училиштето за цртање и сликање при НУЦК “Бели Мугри” – Кочани.

Ангела Ајтовска, Ангела Иванова, Падора Манева и Љупка Коцева која е добитник на втора награда за сликарство.
Исто така имаме и добитник на главната прва награда од ликовниот конкурс од “Ладна” на тема “Животните и водата” на членот Јана Илиевска 9 години. Патување во Дизниленд.