НУЦК „Бели мугри“ – Кочани ве поканува на отварањето на изложбата на дела од 26- тата по ред Лесновска ликовна колонија.

Изложбата ќе биде отворена во:

ЧЕТВРТОК 15.02. 2018 година

САЛОН ФОАЈЕ 2