Во понеделник 08.03.2021 год. со почеток од 12 часот, по повод празникот на жената, учениците од училиштето за цртање и сликање при НУЦК “Бели мугри” – Кочани под менторство на м-р Александра Димитрова ќе го одбележат овој празник со своја изложба која е насловена “8 Март – Подари цртеж во замена за цвеќе”.
Повелете ве очекуваме.!
 
Локација Градски Парк
Согласно мерките за намалување од ширење на Корона вирусот ќе бидат почитувани сите протоколи.
 
Подолу моменти од настанот: