МАКЕДОНСКИ БРАС КВИНТЕТ – КОНЦЕРТ
 
Драган Младеноски – труба
Александар Златески – труба
Антонио Костевски – хорна
Димче Белчовски – тромбон
Александар Ниниќ – туба
ЗАПАДНО ПЛАТО на Национална установа – Центар за култура “Бели Мугри” – Кочани
 
17.05.2021 – 17:00 часот
– Програма –
 
1. Don’t stop me now – Queen
2. Let It be – Beatles
3. More Beatles
• I want to hold your hand
• Yesterday
• She loves you
4. Hey Jude – Beatles
5. Bohemian Rhapsody – Queen
6. Imagine – Beatles
7. Hard day’s night – Beatles
8. We are the champions – Queen
 
* ЗАПАЗЕНИ СЕ СИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА
*ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКА
* БРОЈОТ НА ПРИСУТНИ Е ОГРАНИЧЕН
ШТИТЕЈЌИ СЕ СЕБЕСИ – СЕ ГРИЖИМЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ