Националната установа – Центар за култура ” Бели мугри ” – Кочани во понеделник на 20.09.2021 година со почеток во
19 часот Ве поканува на КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА ПОПУЛАРНА МУЗИКА.
Западна тараса на НУЦК ” Бели мугри ” – Кочани.
Проектот е дел од годишната програма на установата и е насловен како ХАРПИЈАН .
Учествуваат :
БЛАГОЈ НИКОЛОВ – ХАРМОНИКА
АНДРЕЈ НАУНОВ – ПИЈАНО
* Настанот ќе биде реализиран по строго пропишаните мерки за заштита од Ковид 19 – Корона вирусот
* Бројот на посетители е ограничен на 30 лица
* задолжително мерење на температура при влез
* Задолжителна дезинфекција на раце
* Носењето маска е задолжително
* Ве молиме држете растојание
При влез задолжително е поседување, приложување и проверка на еден од следните документи:
– сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот САРС-ЦоВ-2,
– сертификат/потврда за прележан КОВИД – 19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето, за лица над 18-годишна возраст.