НУЦК Бели мугри Кочани организира летна школа за театар за деца од основните училишта ( возраст од 8 до 13 години) Пријавувањето е до 10 јули а школата почнува со работа од 15 Јули.
 
Лице за повеке информации
Режисер Перо Даниловски
Контакт телефон 079296552