НУ ЦК „Бели мугри“ и Домот на културата „Злетовски рудар“ од Пробиштип организираат……изложба на дела работени на 22 Ликовна колонија „Лесново 2013“. Изложбата ќе биде поставена во Фоајето на ЦК „Бели мугри“ од Кочани и ќе биде отворена на 17 април (четрток) со почеток во 12 часот. Изложбата ќе биде достапна во наредните 14 дена после отварањето.