На 16 мај во 19, 30 часот во ЦК „Бели мугри“ ќе биде отворена изложба од Влатко Анчов – Пуцвало насловена……„Арт Пирографија“. Изложбата ќе биде поставена во „Салонот 2“ на кочанската национална установа, каде за публиката ќе остане до 30 мај.