НУЦК „Белу мугри“ – Кочани годишната програма како и проектите од 2020та година ги заокружува со Новогодишниот- завршен концерт на Оркестарот и фолклорниот Ансамбл при Национална Установа – Центар за култура ” Бели мугри ” – Кочани.
Да ја испратиме старата и дочекаме Новата 2021година со танци , игра и смеа .
Влез 50 денари
Почеток 18.00 часот
Влегување за концертот од 17.30 часот
Карти веќе во продажба!
работно време во кое ќе можете да ги набавите своите билети :
– Петок 08.00 – 16.00 часот
– Сабота 14.00 – па до самиот почеток.
Времетраење на концертот 35 – 40 минути
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ
 
**** Запазени сите мерки за заштита ! ****
* Забрането влегување без маска
* Задолжително мерење на температура при влез
* Задолжтелна дезинфекција на влез
* Држете дистанца
ВАЖНА НАПОМЕНА :
* Салата во НУЦК ” Бели мугри” – Кочани работи со намален капацитет на гости па и со тоа бројот на посетители е ограничен
* Седење преку две столици
* Седењето е задолжително само на обележаните столици и по бројот на седиште од купениот билет
* Забранети меѓусебни комбинаторики во местото на седење
ВЕ МОЛИМЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА
ШТИТЕЈЌИ СЕ СЕБЕСИ СЕ ГРИЖИМЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ !