По повод Новогодишните и Божиќните празници , Националната устанува центар за култура “Бели мугри ” – Кочани организира Новогодишен концерт за студиото за модерни танци Urban crew, во кој ќе земаат учество и членовите од Urban crew од Штип.
Ве покануваме на спектакуларен настан кој ќе биде исполнет со музика , танц и спој од многу дечиња.

28 декември / 19 часот
Влез : 50 денари