По повод Новогодишни и Божиќни празници, Национална установа -Центар за Култура – “Бели мугри” – Кочани организира НОВОГОДИШЕН НАСТАП на Студиото за хип хоп и модерни танци при НУЦК – “Бели мугри” Кочани , во кој ќе земат свое учество и членови од студиото Гет Фит – Штип.
Ве покануваме сите да дојдете и да го проследите спектакуларниот настап кој ќе биде спој од дечиња и пред се многу дружба.

Место: ( Сала )
Влез: 50 денари
( Влезниците може да се набават секој работен ден од 08:00ч. до 16:00ч.
кај благајна во НУЦК “Бели мугри” – Кочани, и на билетара пред почетокот на настапот.)