На 12 јули со почеток во 19:30 часот концерт на „ОДБЛЕСОК“

Концерт на примадоната на Националната Опера и Балет Скопје Славица Петровска – Галиќ и солистот при МОБ Влатко Груевски со нивниот пијанист и диригент Андреј Наунов.