Прикажувањето на филмот „Споменикот на Мајкл Џексон“ во ЦК „Бели мугри“ започнува вечерва и ќе продолжи и на  18 и 19 декември. Сите проекции на филмот на режисерот Дарко Лунгулов започнуваат во 19 часот, а цената на влезниот билет изнесува 60 денари.