„ДО БАЛЧАК“, македонски игран филм
Режија: Столе Попов
Сценарио: Горан Стефановски
Актери: Сашо Коцев, Тони Михајловски, Никола Ристановски, Мики Манојловиќ, Драган Спасов – Дац, Владо Јовановски и др.
29, 30 и 31 октомври и 1 ноември 2014 година
Почеток: 20:00 часот
Влез: 80 денари
Центар за култур „Бели мугри“ – Кочани