Вечерва со почеток во 21, 45 часот во рамките на „Петровденските конаци“ ќе се одржи концерт……на бендот „Bleck diamond“ од Бугарија, од градот Ќустендил.
Гостите од Бугарија концертот ќе го одржат во Трговскиот центар во Кочани.