Почитувани ,по двомесечната посветена, напорна и упорна работа , со огромна чест и задоволство Ви ја најавуваме премиерата на претставата
——> ” ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК ” – А. П. Чехов
во режија на Перо Даниловски <————
Претставата е дел од годинешната програма на НУЦК ” Бели мугри” – Кочани – финансиски подржана од Министерството за Култура на Република Северна Македонија
 
ПРЕМИЕРА
Датум : 20.11.2020 година
Почеток : 18 часот
Влегување за претставата од 17.30 часот
Карта : 150 денари
Карти на продажба од утре
19.11.2020 година
од 08.00 -16.00 часот
 
РЕПРИЗА
Датум : 21.11.2020 година
Почеток : 18 часот
Влегување од 17.30 часот
Карта : 150 денари
 
**** Запазени сите мерки за заштита ! ****
* Забрането влегување без маска
* Задолжително мерење на температура при влез
* Задолжтелна дезинфекција на влез
* Држете дистанца
 
ВАЖНА НАПОМЕНА :
* Салата во НУЦК ” Бели мугри” – Кочани работи со намален капацитет на гости па и со тоа бројот на посетители е ограничен
* Седење преку две столици
* Седењето е задолжително само на обележаните столици и по бројот на седиште од купениот билет
* Забранети меѓусебни комбинаторики во местото на седење
 
ВЕ МОЛИМЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА
ШТИТЕЈЌИ СЕ СЕБЕСИ СЕ ГРИЖИМЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ !