ПРЕМИЕРА НА ФИЛМОТ:
“ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО И Е ПЕТРУНИЈА”
на 22 ЈУНИ 2019 година (САБОТА) ,
Реприза (НЕДЕЛА) ПОЧЕТОК ОД 20:00часот во сала на НУЦК “БЕЛИ МУГРИ” – КОЧАНИ , ВЛЕЗ: 100 ДЕНАРИ /
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ, ( билетите од понеделник 17.06.2019 веќе во продажба)