Најновата Хит комедија на НУЦК „Ацо Шопов“ – Театар – Штип гостува во НУ Центар за култура „Бели Мугри“ – Кочани
на ден 06.03.2020 година со почеток во 20:00 часот.
Во време на вируси, болести и општа апатија лекот е во ЈЗУ ЕВРОПА, поточно превентива за сите можни болести и негативности е:
Smealicin 1x 80 min
RelaxinForte 3×1

Влез 100 денари