Премиера на претставата „Просидба“ од Антон Павлович Чехов во режија на Трајче Ѓорѓиев Актери: Александар Арсов Марија Ѓорѓиева Тодор Ѓорѓиев 100ден ВЛЕЗ Резервации на билетара во НУЦК „Бели мугри“ Кочани