Национална установа – Центар за култура “Бели мугри” – Кочани има чест да ве покани да ја проследите Работилницата за кемане која ќе биде реализирана во МАЛА САЛА при НУЦК “Бели мугри” – Кочани.

21.06.2018

Мала сала

почеток 12 часот.