Во вторник, на 05 декември 2017, со почеток од 19.30 часот,
Во Национална установа – Центар за култура “Бели мугри” –
Кочани ќе гостува театарот при Домот на културата “Иван Мазов – Климе“- Кавадарци кои ќе ја изведат претставата – комедија “Стјуардеси“,
по текст на Марк Камолети.
Режијата на оваа комедија е на Диме Коцевски.

Влезниците по цена од 100 денари ќе бидат во предпродажба секој работен ден
од 08:00ч до 16:00 часот на билетарата на НУЦК “Бели мугри “-
Кочани и пред почетокот на претставата.