Светот се соочува со нуклеарен напад, воздухот е целосно контаминиран и животот на земјата е под сериозна закана. Хавард има изградено бункер се со цел да се заштити од надворешните влијанија. Преку оваа претстава се манифестираат разно разните дејствија кој што ги превзема Хавард за да може да ги реализира своите скриени планови. Претставата изобилува со акција, интрига, насилство…
Наменета е за возраст 14+

ПРЕМИЕРА: 31.08.2018 година
РЕПРИЗА : 01.09.2018 година
со почеток: 20:00ч

Билетите се со цена од 100денари