Новогодишните возбудувања за учениците ќе започнат со претставата „ВО ПОТРАГА ПО ДЕДО МРАЗ“ во режија на Перо Даниловски.

Премера во недела 16.12.2018 г. со почеток во 18 часот во НУЦК „Бели мугри“ – Кочани