Театарска претстава5 септември, 2014 година (петок)
почеток: 19:30
влез: 50 денари
„САМОУБИСТВО НА ОСАМЕНОСТА“
текст: Неда Неждана
режија: Александар Миросниченко
играат:
Анѓелка Нашкова
Пеце Ристевски
Марија Минчева
Виктор Арев
производ: Народен театар – Штип