Учениците на Училиштето за цртање и сликање при ЦК „Бели мугри“ ќе се претстават пред публиката на 19 јуни. Делата што тие ги имаат изработено се поместени во ликовната изложба насловена „Архитектура“.
Настанот е закажан за 19, 30 часот во фоајето на Националната установа од Кочани