ФА ” Мугри ” и Оркестарот за народни игри и песни при НУЦК ” Бели мугри ” – Кочани беше дел од Голачките фолклорни средби 2021 година .
Манифестацијата е во организација на НУ Центарот за култура ” Никола Јонков Вапцаров ” од Делчево.