Tag: фестивал

ДЕВЕТА МЕЃУНАРОДНА КУЛТУРА МАНИФЕСТАЦИЈА „ПЕТРОВДЕНСКИ КОНАЦИ – 2015“

НАЦИОНАЛНА УСТАНОВА – ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „БЕЛИ МУГРИ“ – КОЧАНИ И ОПШТИНА КОЧАНИ ДЕВЕТА МЕЃУНАРОДНА КУЛТУРА МАНИФЕСТАЦИЈА „ПЕТРОВДЕНСКИ КОНАЦИ – 2015“ 1 јули 2015 год. (среда) 20:45 часот Летна сцена „Бели мугри“ СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ...

Read More
Loading